04 juli 2022

Persbericht: Acture Freelance Solutions moet Europese freelancers inkomenszekerheid geven

Nijmegen, 4 juli 2022 – Tulpenfonds, aanbieder van arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen en onderdeel van de Acture Groep, gaat met een eigen internationale dochter van start. Acture Freelance Solutions richt zich op internationale platforms, overheden en vakbonden en helpt deze een vangnet voor arbeidsongeschiktheid te organiseren en implementeren. Een financiële zekerheid die ook internationale freelancers net zo makkelijk vergeten te organiseren als de Nederlandse zzp’er. De stap naar een internationaal aanbod komt voort uit de samenwerkingen met internationale platforms en partners zoals HeadFirst.

Maudie Derks, CEO van Acture Groep: ‘Omdat we met het Tulpenfonds steeds meer samenwerken met verschillende internationale platforms  is het een logische stap om deze kennis en technologie internationaal aan te bieden. Acture Freelance Solutions ontwerpt nieuwe en op maat gemaakte verzekerings- en crowdsurance-oplossingen voor inkomensbescherming en zorgt voor de totale financiële afhandeling. Om zo het inkomen van freelancers te beschermen. Met een brede en ruime acceptatie wordt het inkomen verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Want, helaas moeten we constateren dat de freelancer in Engeland of Frankrijk niet zoveel verschilt van zijn of haar Nederlandse evenknie. Veelal regelen ze een mogelijke inkomensval door ziekte vrij beroerd.’

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
David Gribnau, public relations
E david@gribnau.com
M +31 (0)620415329

Over Acture Freelance Solutions
Acture Freelance Solutions is onderdeel van Acture Groep. Acture Groep is marktleider in de private uitvoering van de sociale zekerheid. Zij bedenkt innovatieve oplossingen om een inkomensvangnet te creëren dat recht doet aan de moderne arbeidsmarkt.

Over Acture Groep
Acture Groep is een uniek collectief van innovatieve specialisten op het gebied van sociale zekerheid. Elk label binnen de groep bedient zijn eigen marktsegment en brengt zo specifieke kennis en expertise in. Wat ons verbindt is een voortdurend streven naar nieuwe ideeën, producten en diensten. En een helder uitgangspunt: het hebben van werk is de beste sociale zekerheid. Want niemand is erbij gebaat als mensen door ziekte, werkloosheid of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid onnodig aan de kant staan.
www.acturegroep.nl