05 maart 2021

Clubhouse! Doe jij al mee?

Sinds een aantal weken is het ‘nieuwe’ social kanaal Clubhouse hard aan het groeien. Clubhouse is een plek waar je in verschillende ‘rooms’ live gesprekken kunt voeren met andere gebruikers over bepaalde onderwerpen. Hoewel de app nog steeds volop in ontwikkeling is, gaat het enorm hard met de downloads. Download je de app, dan wordt je op een soort wachtlijst gezet en moet je wachten op een uitnodiging om toegang te krijgen.  

Wat kun je doen op Clubhouse? 

In Clubhouse kunnen gebruikers live gesprekken met elkaar voeren en volgen over uiteenlopende onderwerpen in de zogenoemde rooms. In een kleine, persoonlijke setting of juist openbaar waarbij je tot 5.000 personen uit de hele wereld kunnen inschakelen. Je leest het goed: Clubhouse is een audiokanaal. Je zou het kunnen zien als het hosten of bijwonen van een live podcast. Helaas is de app momenteel nog niet beschikbaar voor Android toestellen. 

Wat kun je er als zzp’er mee? 

Clubhouse is bij uitstek een plek om als zelfstandige te sparren met andere ondernemers. Ondernemen lijkt momenteel echt het nummer 1 onderwerp en er worden veel interessante rooms gehost. Zo kun je netwerken, sparren over bepaalde zaken, vragen stellen en eventueel zelf een room hosten om een bepaald onderwerp aan te snijden. Momenteel zijn er al veel grote rooms die gaan over marketing, ondernemen, social media en ga zo maar door. Het is laagdrempelig en makkelijk om te leren van de besten in het vak! 

Tulpenfonds op Clubhouse 

Binnenkort zullen wij speciaal voor zelfstandigen een room hosten. Hierin kun je vragen stellen over gezondheid, arbeidsongeschiktheid, verzekeren en meer. Horen we jou hier binnenkort ook? Blijf onze social media kanalen in de gaten houden zodat je ook dit niet mist!  

View product
10

De kracht van preventie

Preventiemanager

  • Voorkom uitval;
  • Onafhankelijk specialist;
  • Elk kwartaal je gezondheid checken;
  • Een luisterend oor.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Meest gekozen
Gemiddeld 42 per maand

Solidariteit als het even tegenzit

Crowdsurance

  • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand;
  • Gemakkelijk online af te sluiten.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Vanaf 50 per maand

De zekerheid van vast inkomen

AOV basis

  • Een vangnet van €25.855,20 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar ;
  • Preventie en hulp vanaf dag 1;
  • Simpel proces en een lage premie.
Direct afsluiten Lees meer