17 november 2020

Tulpenfonds. Podcast voor zelfstandigen.

Tulpenfonds is sinds kort gestart met de podcast voor zelfstandigen. In deze podcast gaat Maudie Derks, onze oprichter, in gesprek met o.a. partners en ondernemers. De Tulpenfonds podcast gaat dieper in op relevante en actuele onderwerpen met betrekking tot ondernemen en de zzp’er. Op deze manier ondersteunen wij graag de zelfstandigen van Nederland in hun ondernemen. Veel luisterplezier!

Aflevering 9: In gesprek met Marvy Rieder van The Models Health Pledge

In deze aflevering gaat Maudie in gesprek met Marvy Rieder van The Models Health Pledge. Esther Dusseldorp, directeur Tulpenfonds sluit ook aan! Marvy is oprichter van The Models Health Pledge, een platform voor professionals in de mode-industrie. Sinds kort is de samenwerking met Tulpenfonds ontstaan en daarmee ondersteunen wij nu ook deze leuke groep zelfstandigen bij het regelen van hun vangnet!

Luister hieronder naar onze overige podcasts!

 

Aflevering 1: In gesprek met Niels Arntz van Temper

In onze eerste podcast gaat Maudie in gesprek met Niels Arntz. Een van de founders van het werkplatform Temper. Er wordt dieper ingegaan op het belang van een AOV, de diversiteit onder zelfstandigen en hoe Temper en Tulpenfonds samenwerken om meer zekerheid te creëren voor zelfstandigen. Luister hieronder!

Aflevering 2: In gesprek met Niels van Berkel van Planet Interim

Alweer de tweede podcast! Dit keer wederom een Niels, maar nu gaat Maudie in gesprek met Niels van Berkel, van Planet Interim. Maudie vraagt Niels naar hoe dit platform tot stand is gekomen, wat hij van het verplichten van de AOV vindt en wat zijn droom is. Luister hieronder!

Aflevering 3: In gesprek met Lex van den Heuvel, sociale zekerheidskenner en deelnemer Tulpenfonds.

Lex van den Heuvel, een specialist op het gebied van sociale zekerheid. Een goeroe wil hij zichzelf liever niet noemen, goeroes zijn wijze, grijze mannen die worden gevolgd. Hij wil niet gevolgd worden, maar signaleert graag onrecht en vecht dat aan. Een gepassioneerde ondernemer met een gezonde dosis eigenwijsheid. Luister hieronder!

Aflevering 4: In gesprek met Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy

In deze aflevering gaat Maudie Derks in gesprek Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy. Over het ontstaan van ZiPconomy, de toekomst, sociale zekerheid voor de zzp’er en een belangrijk zzp-thema: goed opdrachtgeverschap, wat betekent dit concreet? Luister hieronder!

Aflevering 5: In gesprek met Martijn Arets, online platform expert

In deze aflevering gaat Maudie Derks in gesprek Martijn Arets. Martijn is expert op het gebied van de online platformeconomie en in deze aflevering staat de online platformeconomie dan ook centraal. Ook de verkiezingsuitslag wordt besproken, wat gaat er gebeuren met de arbeidsmarkt? Luister hieronder!

Aflevering 6: In gesprek met Roos Wouters van de Werkvereniging

Maudie Derks gaat in gesprek met Roos Wouters, voorvrouw van de toekomst van werkend Nederland! Roos is aanjager bij de Werkvereniging, het belangenplatform met een nieuwe visie op de arbeidsmarkt, waarbij de persoon centraal staat en niet de werk- of contractvorm. Wat drijft haar om te doen wat ze nu doet? En waar is ze momenteel druk mee? Een powervrouw met een goed verhaal.

Aflevering 7: In gesprek met Jort Zwolsman van Younited

In deze aflevering gaat Maudie in gesprek met Jort Zwolsman van het nieuw gelanceerde Younited. Younited is een platform dat zelfstandigen verbindt aan de tools, het netwerk en de opdrachten die ze nodig hebben. Tulpenfonds is inmiddels trotse partner van Younited!

Aflevering 8: In gesprek met Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law

In deze aflevering gaat Maudie in gesprek met Charlotte Meindersma. Een creatieve ondernemer. Ze runt een juridisch advieskantoor voor de creatieve sector, is fotograaf en auteur.

Binnenkort volgen er meer podcasts, dus stay tuned! Ben je benieuwd naar onze producten? Bekijk ze hieronder!

View product
10

De kracht van preventie

Preventiemanager

  • Voorkom uitval;
  • Onafhankelijk specialist;
  • Elk kwartaal je gezondheid checken;
  • Een luisterend oor.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Meest gekozen
Gemiddeld 42 per maand

Solidariteit als het even tegenzit

Crowdsurance

  • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand;
  • Gemakkelijk online af te sluiten.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Vanaf 50 per maand

De zekerheid van vast inkomen

AOV basis

  • Een vangnet van €25.855,20 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar ;
  • Preventie en hulp vanaf dag 1;
  • Simpel proces en een lage premie.
Direct afsluiten Lees meer