29 juli 2022

Team Tulpenfonds – Hoe is het om te werken met zzp’ers?

Bij Tulpenfonds sta je er niet alleen voor. Wij staan altijd voor je klaar. Ben je ziek? Dan krijg je vanaf de eerste dag al begeleiding, zodat je hopelijk gezond en snel weer aan de slag kunt! Mocht het toch wat langer duren, dan ondersteunen we je zo goed als mogelijk terug naar herstel. Een van onze ervaren casemanagers deelt graag zijn ervaringen!

Met veel plezier ben ik werkzaam als casemanager voor het Tulpenfonds. Wat me hierin zo aanspreekt is dat ik werk met mensen die erg enthousiast zijn over het werk dat zij verrichten en hier vol vuur over vertellen. Ook merk ik dat zij nog liever gisteren dan vandaag hun werk weer zouden oppakken en vaak deels nog aan het werk zijn.

Dat heeft alles te maken met het feit dat zij ZZP’er zijn en snel weer aan de slag willen binnen hun eigen bedrijf, een bedrijf dat in vele gevallen stil ligt tijdens het moment van hun ziekte. Ik merk een grote drive bij de meeste mensen en dat maakt het zeer aangenaam werken.

Samen met de verzekeringsarts en de arbeidsdeskundige proberen we zo optimaal mogelijke voorwaarden te scheppen om de periode van ziekte zo aangenaam en liefst zo kort mogelijk te houden.

Tevens merk ik een grote variëteit aan mensen binnen het Tulpenfonds die ik begeleid, met tal van disciplines.

Als casemanager bij het Tulpenfonds werk ik met vrijwel alle lagen van de samenleving. Het gaat van zorgmedewerkers tot grafisch vormgevers en van de schoonmaakmedewerker tot aan directeuren met een grotere onderneming en mensen in dienst.

Juist deze diversiteit maakt het voor mij erg interessant en dit maakt dat geen enkele melding hetzelfde is.

Blijf gezond!

Team Tulpenfonds