12 februari 2021

Tulpenfonds steunt de Bart de Graaff Foundation!

Met Tulpenfonds willen we er voor alle zelfstandigen van Nederland zijn. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Dit doen ze met financiële hulp, maar bijvoorbeeld ook met coaching. Om bij te dragen aan deze mooie groep ondernemers doneren wij  €5,- per nieuwe deelnemer.

Bart de Graaff Foundation

De Bart de Graaff Foundation is opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff, een echte doorzetter; hij had een nierziekte maar wist met de ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen en werd later ook voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN. Bart had tevens de bijnaam ‘Bikkel’.  

Wat doen ze? 

Het doel van de BGF is het ondersteunen van jonge ondernemers met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte. Een jaar lang bieden ze ondersteuning bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het uiteindelijk doel is dat de Bikkels zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers.

Ook helpen?

Wil je ook bijdragen aan het ondersteunen van de Bikkels? Dat kan op verschillende manieren, te vinden op hun website. Word je deelnemer van Tulpenfonds? Dan doen wij een donatie en steun jij dus automatisch een van de Bikkels. Benieuwd wat ze nog meer doen? Ga naar www.bartfoundation.nl.

Word deelnemer bij Tulpenfonds en steun de Bart de Graaff Foundation!

View product
10

De kracht van preventie

Preventiemanager

  • Voorkom uitval;
  • Onafhankelijk specialist;
  • Elk kwartaal je gezondheid checken;
  • Een luisterend oor.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Meest gekozen
Gemiddeld 42 per maand

Solidariteit als het even tegenzit

Crowdsurance

  • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand;
  • Gemakkelijk online af te sluiten.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Vanaf 50 per maand

De zekerheid van vast inkomen

AOV basis

  • Een vangnet van €25.855,20 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar ;
  • Preventie en hulp vanaf dag 1;
  • Simpel proces en een lage premie.
Direct afsluiten Lees meer