02 februari 2021

Hoe zit het nou met die verplichte AOV? In drie blogs leggen we het je uit.

Als zelfstandige ben je vóór alles bezig met je onderneming. Waarschijnlijk sta je niet dagelijks stil bij wat er gebeurt als je ziek wordt. En ook niet bij wat de politici in Den Haag allemaal verzinnen. Toch verdient de verplichte AOV je aandacht. In een drieluik van blogs leggen we je uit waar dit plan vandaan komt, wat de voor- en nadelen zijn en welke stappen je als zelfstandige kunt nemen. Zo helpen we je vooruit en houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Blog 1: Verplichte AOV, wat moet je ermee?
In de eerste blog leggen we je uit waar dit plan vandaan komt en hoe het precies zit met private en publieke AOV’s. Ook lees je meer over de voor- en nadelen. Benieuwd? Lees verder.

Blog 2: 4 stappen die je nú al kunt zetten.
In de tweede blog geven we concrete handvatten om je voor te bereiden op de verplichte AOV. Ook leggen we uit waarom deze stappen in jouw voordeel werken. Benieuwd? Lees verder.

Blog 3: Zo houd je het betaalbaar.
In de derde en laatste blog gaan we in op betaalbaarheid. Een AOV wordt vaak als onbetaalbaar gezien, maar er zijn alternatieven. We geven twee betaalbare opties. Benieuwd? Lees verder.

Heb je na het lezen nog vragen over de verplichte AOV? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam!