18 juni 2021

Wat zijn de meest voorkomende beroepen bij Tulpenfonds?

Tulpenfonds is er voor iedere zelfstandige, daarom bieden wij de keuze uit verschillende producten. Of je nou dagen achter je laptop zit, met je benen in de bouw staat of mensen helpt, dat maakt niet uit. Inmiddels is er al een enorme diversiteit aan zelfstandigen aangesloten bij Tulpenfonds! Van vloerenleggers tot webdesigners, noem het maar op. Allemaal zelfstandigen die met passie aan hun onderneming aan het bouwen zijn. Misschien heb je er al een aantal gezien op onze website of social media.

Maar wat is nou het meest voorkomende vakgebied binnen Tulpenfonds? We zetten de top 4 voor je op een rijtje:

  1. Zorgmedewerker

Stipt op nummer 1 staat de geweldige zorgmedewerker! Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Deze zelfstandigen staan dag en nacht klaar voor de medemens. Een belangrijk en tevens zwaar beroep, goed om te zien dat veel zorgmedewerkers een vangnet geregeld hebben!

  1. Marketing/communicatie specialist

Op nummer 2, een grote groep creatieve zelfstandigen! Het vakgebied waar alles in zit. Deze groep weet wel hoe je de klant inpakt, of dat nou online marketing techneuten zijn, creatieve copywriters, zakelijke tekstschrijvers of keiharde marketingmanagers. Deze specialisten hebben hun vangnet goed geregeld bij Tulpenfonds!

  1. Aannemers

Op nummer 3, de bouwers van Nederland. Een groep onmisbare en sterke zelfstandigen die werken aan huizen, wegen, water en meer. Dag in dag uit keihard werken, zodat wij Nederlanders comfortabel kunnen leven! Dit zijn echte specialisten. Bij Tulpenfonds hebben zij hun vangnet goed geregeld voor het geval dat al dat zware werk teveel wordt.

  1. Software/IT/ICT specialist

De slimmeriken. Ook deze groep, die spreekt met een eigen codetaal, is goed vertegenwoordigd binnen Tulpenfonds. Hoewel zij wellicht een minder fysieke baan hebben, is het uiteraard ook voor deze groep verstandig om iets te hebben om op terug te vallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze vangnetten op de website en doe de zelftest! Zo zie je direct welk vangnet het beste bij jou en jouw situatie past!