Voordeel op je vangnet speciaal voor Covebo deelnemers

Bij Tulpenfonds kies je met onze Crowdsurance oplossing voor een toegankelijk vangnet. Wanneer je aansluit bij Tulpenfonds kom je bij ons collectief. Samen zorgen we voor een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. 

Een vangnet speciaal voor Covebo deelnemers

View product
Gemiddeld 30 per maand

Crowdsurance

Basis

 • Een betaalbaar vangnet bij uitval;
 • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand.
Direct afsluiten Lees meer

Jouw voordeel!

Speciaal voor de zelfstandigen die zich via Covebo aanmelden hebben wij een aantal voordelen. Als deelnemer van Covebo krijg je zowel op Crowdsurance basis als op Crowdsurance premium korting op je vangnet!

Wat is Crowdsurance?

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties.

Wie zijn wij

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van verschillende vangnetten. Dit doen we om een keuze te kunnen bieden. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.

Wat kun je regelen voor arbeidsongeschiktheid?

Wat kost het per maand?

€0
 • Financieel risico
 • Weinig tot geen steun van de overheid bij uitval
 • Geen hulp bij het herstellen

Wanneer je arbeidsongeschikt raakt en niets geregeld hebt, krijg je te maken met nare financiële gevolgen. Je kunt op weinig steun van de overheid rekenen en niemand helpt je om te herstellen. Je staat er alleen voor.

Wat kost het per maand?

€?
 • Je hebt het zelf in de hand
 • Het duurt lang voordat je genoeg gespaard hebt
 • Er is geen hulp of advies bij herstel wanneer je arbeidsongeschikt raakt

Het is goed dat je er in ieder geval bewust van bent dat je iets achter de hand moet houden voor het geval dat er iets gebeurt. Je moet echter een aardig potje bij elkaar gespaard hebben, wanneer je voor een langere periode arbeidsongeschikt raakt. Even een rekenvoorbeeldje:

Wil je bijvoorbeeld 2 jaar vooruit kunnen met €2000 p/maand? Dan dien je toch al €48.000 op je rekening te hebben staan. Een flink bedrag dat je waarschijnlijk liever aan leuke zaken uitgeeft.

Wat kost het per maand?

Gem €30
 • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand bij uitval door ziekte voor maximaal 2 jaar
 • Na aanmelding word je direct onderdeel van de schenkkring
 • Simpel online te regelen en op te zeggen, betaling via automatisch incasso

Het Tulpenfonds Crowdsurance basis is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Dit noemen we een schenkkring. Mocht je uitvallen, dan ontvang je een maandelijkse uitkering uit het fonds. Je kunt kiezen uit 5 bedragen: €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand. Tijdens uitval helpt jouw casemanager je op een verantwoorde manier snel weer aan het werk te krijgen.

Sluit je direct aan