Voordeel op je vangnet speciaal voor House of Covebo deelnemers

Bij Tulpenfonds kies je voor het vangnet dat bij jou past. Wanneer je aansluit bij Tulpenfonds kom je bij ons collectief. Samen zorgen we voor een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor de laagdrempelige Crowdsurance, onze AOV Basis of ons meest complete vangnet, de AOV tot Pensioen.

Een vangnet speciaal voor House of Covebo deelnemers

View product
Gemiddeld 30 per maand

Crowdsurance

Basis

  • Een betaalbaar vangnet bij uitval;
  • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Vanaf 50 per maand

De zekerheid van vast inkomen

AOV basis

  • Een vangnet van € 25.070 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar ;
  • Preventie en hulp vanaf dag 1;
  • Simpel proces en een lage premie.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Persoonlijke ? premie

Ons meest complete vangnet

Nieuw: AOV tot Pensioen

  • Unieke combi van Crowdsurance en verzekeren
  • Het eerste jaar 20% korting op je premie
  • Gratis Preventiemanager
Direct afsluiten Lees meer

Jouw voordeel!

Speciaal voor de zelfstandigen die zich via House of Covebo aanmelden hebben wij een aantal voordelen. Als deelnemer van House of Covebo krijg je op je Crowdsurance en AOV tot Pensioen extra voordeel!

Wat is Crowdsurance?

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties. Bij de Crowdsurance is iedereen gelijk en wordt er niet gekeken naar je leeftijd, beroep of medische situatie. Je kunt kiezen uit verschillende uitkeringsbedragen en bent verzekerd van maximaal 2 jaar uitkering bij arbeidsongeschiktheid.

Wat is AOV Basis?

Met de AOV Basis heb je net wat langer zekerheid van inkomen bij uitval dan bij de Crowdsurance. Namelijk maximaal 7 jaar. Anders dan de Crowdsurance is dit echt een verzekering. Je betaalt dus elke maand hetzelfde bedrag aan premie. Om het makkelijk te maken, heeft de AOV Basis 4 premiegroepen. €50, €100, €150 of €200 p/maand, afhankelijk van jouw situatie, leeftijd en beroep val je binnen één van deze groepen. De uitkering bij arbeidsongeschiktheid is voor iedereen hetzelfde, namelijk het wettelijke minimumloon.

Wat is AOV tot Pensioen?

Met de Tulpenfonds AOV tot Pensioen krijg je de mogelijkheid om een volledige dekking tot aan pensioenleeftijd of (aangegeven eindleeftijd) te organiseren. Door een combinatie van onze Crowdsurance en dekking uit een verzekering kunnen we tegen een lage premie toch een vangnet regelen tot aan pensioenleeftijd met een korte eigenrisicoperiode van 6 weken. Je kunt zelf kiezen welk uitkeringsbedrag je wil ontvangen bij uitval, zo past er altijd een vangnet bij jouw situatie.

Wie zijn wij

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van verschillende vangnetten. Dit doen we om een keuze te kunnen bieden. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.