”Mijn frisse blik helpt om de klus te klaren”

Ik besloot eind 2017 om voor mezelf te beginnen en achteraf is dit de juiste beslissing gebleken. Als je voor jezelf begint kun je ook echt je eigen koers bepalen.

 

Daniëlla van den Heuvel, HR AdviesBoutique

Toen ik vervolgens een naam voor mijn onderneming moest bedenken fietste ik op een gegeven moment door de Witte de Withstraat in Rotterdam en zag ik een frietboetiek en een bierboetiek. Toen dacht ik, maar ik geef advies, dus dan wordt het Adviesboutique. En zo was mijn naam geboren.

Als zelfstandige kom je toch anders binnen, je komt van buitenaf en je weet dat je niet heel lang blijft. Er is een kop en een staart, waardoor je echt een duidelijke klus te klaren hebt. Mijn frisse blik werkt daar in en dat vind ik ook heel erg leuk. Nu weet je ook wat je waard bent en wat je wel en niet kan.

Expertise en maatwerk, dat ben ik en dat laat ik ook zien. Hoewel ik nu veel plezier haal uit mijn HR en coaching klussen droom ik er toch van om over vijf jaar me volledig te kunnen richten op het coachen. Mensen laten groeien en hen in hun kracht zetten geeft mij een enorme inspiratie.

Toen ik voor mezelf begon had ik mezelf een jaar gegeven om te kijken of ik bestaansrecht had én ik had een belofte aan mijn moeder gedaan: als ik echt ondernemer werd ging ik ook een vangnet organiseren.

Na twee jaar moest mijn moeder me aan mijn belofte herinneren en dat kon ik natuurlijk niet laten gebeuren … ik googelde verzekeringen en kwam uit bij de Tulpenfonds Zelfstandigenverzekering. Dat voelde als dichtbij, met een menselijke maat, benaderbaar en geen anonieme grote verzekeraar in een abstract kantoorpand.

Ik zal er niet om liegen, corona heeft me zeker geraakt, niet persoonlijk maar wel financieel, en toch … ik kies ervoor om door te gaan en ook de mooie kanten op te zoeken en te blijven zien. Ik zie en voel persoonlijke groei, zowel bij mezelf als bij mijn klanten. Ik heb vertrouwen in de toekomst!

In het kort

Het vangnet van Daniëlla bestaat uit:

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

100

Daniëlla betaalt

100

Als Daniëlla helemaal niet meer kan werken, ontvangt zij €21.430,- p/jaar gedurende 7 jaar. 

Bereken jouw premie

Of doe de zelftest

Bekijk al onze vangnetten

View product
10

De kracht van preventie

Preventiemanager

  • Voorkom uitval;
  • Onafhankelijk specialist;
  • Elk kwartaal je gezondheid checken;
  • Een luisterend oor.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Meest gekozen
Gemiddeld 42 per maand

Solidariteit als het even tegenzit

Crowdsurance

  • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand;
  • Gemakkelijk online af te sluiten.
Direct afsluiten Lees meer
View product
Vanaf 50 per maand

De zekerheid van vast inkomen

AOV basis

  • Een vangnet van €25.855,20 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar ;
  • Preventie en hulp vanaf dag 1;
  • Simpel proces en een lage premie.
Direct afsluiten Lees meer