Tulpenfonds samen met FYGI

Binnen Tulpenfonds sluit je als zelfstandige aan bij ons collectief. Samen met elkaar zorgen we voor een degelijk en betaalbaar vangnet bij uitval. Bij Tulpenfonds bieden we je de keuze uit 3 vangnetten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw past.

Kies het vangnet dat het beste bij jou past

View product
Gemiddeld 30 per maand

Solidariteit als het even tegenzit

Crowdsurance

 • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand;
 • Anoniem onderdeel van een schenkkring;
Direct afsluiten Lees meer

Wie zijn wij

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen 3 van vangnetten: Zelfstandigenfonds, Crowdsurance en Zelfstandigenverzekering. Zo heb je een keuze. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.

Tulpenfonds en FYGI

Speciaal voor de zelfstandigen die zich via FYGI aanmelden hebben wij een aantal voordelen. Zo betalen deelnemers van FYGI slechts de helft van de eenmalige kosten voor het Zelfstandigenfonds, kunnen we een laag bijdragepercentage bieden voor de Crowdsurance en zijn de eenmalige kosten van de Zelfstandigenverzekering volledig gratis!

Wat kun je regelen voor arbeidsongeschiktheid?

Wat kost het per maand?

€0
 • Financieel risico
 • Weinig tot geen steun van de overheid bij uitval
 • Geen hulp bij het herstellen

Wanneer je arbeidsongeschikt raakt en niets geregeld hebt, krijg je te maken met nare financiële gevolgen. Je kunt op weinig steun van de overheid rekenen en niemand helpt je om te herstellen. Je staat er alleen voor.

Wat kost het per maand?

€?
 • Je hebt het zelf in de hand
 • Het duurt lang voordat je genoeg gespaard hebt
 • Er is geen hulp of advies bij herstel wanneer je arbeidsongeschikt raakt

Het is goed dat je er in ieder geval bewust van bent dat je iets achter de hand moet houden voor het geval dat er iets gebeurt. Je moet echter een aardig potje bij elkaar gespaard hebben, wanneer je voor een langere periode arbeidsongeschikt raakt. Even een rekenvoorbeeldje:

Wil je bijvoorbeeld 2 jaar vooruit kunnen met €2000 p/maand? Dan dien je toch al €48.000 op je rekening te hebben staan. Een flink bedrag dat je waarschijnlijk liever aan leuke zaken uitgeeft.

Wat kost het per maand?

Gem €42
 • Keuze uit €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto inkomen per maand bij uitval door ziekte voor maximaal 2 jaar
 • Na aanmelding word je direct onderdeel van de schenkkring
 • Simpel online te regelen en op te zeggen, betaling via automatisch incasso

Het Tulpenfonds Zelfstandigenfonds is een collectief van zelfstandigen, die elkaar voorzien van inkomen in geval van uitval. Dit noemen we een schenkkring. Mocht je uitvallen, dan ontvang je een maandelijkse uitkering uit het fonds. Je kunt kiezen uit 5 bedragen: €1.000, €1.500, €2.000, €2.500 of €3.000 netto per maand. Tijdens uitval helpt jouw casemanager je op een verantwoorde manier snel weer aan het werk te krijgen.

Sluit je direct aan

Wat kost het je per maand?

O.b.v. jouw inkomen
 • Een dekking van 70% van je factuurwaarde;
 • Twee jaar uitkering bij arbeidsongeschiktheid;
 • Een deel van je bijdrage blijft van jezelf.

Tulpenfonds Crowdsurance is een solidaire schenkkring oplossing die past bij jouw situatie en inkomen. Je bouwt je eigen persoonlijke Sociale Zekerheidsrekening en organiseert hierin samen met andere zelfstandigen je eigen dekking! Je maandelijkse bijdrage en uitkering die je ontvangt wordt bepaald aan de hand van jouw inkomen/factuurwaarde. Een vangnet op maat!

Sluit je direct aan

Wat kost het je per maande?

v.a. €50
 • Een vangnet van € 22.356 bruto per jaar voor maximaal 7 jaar
 • Preventie en hulp vanaf dag 1
 • De zekerheid van een uitkering voor langere duur

De Tulpenfonds Zelfstandigenverzekering is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) speciaal voor zelfstandigen. Een betaalbare basisverzekering voor als je een goed vangnet wilt hebben, maar geen torenhoge premies en ingewikkelde keuzes. Je wordt ingedeeld in de premiegroep (€50, €100, €150 of €200) die bij jou, je leeftijd en beroep past.

Direct afsluiten