Voordeel op je vangnet speciaal voor deelnemers vanuit MKB Belangen

Bij Tulpenfonds kies je voor het vangnet dat bij jou past. Wanneer je aansluit bij Tulpenfonds kom je bij ons collectief. Samen zorgen we voor een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Kies voor de laagdrempelige Crowdsurance, of ons meest complete vangnet, de AOV tot Pensioen.

Kies je vangnet

Een goedkoop vangnet voor arbeidsongeschiktheid zonder gedoe! De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen zijn peperduur. Niet zo gek dus dat veel zzp’ers er voor kiezen om dan maar onverzekerd hun diensten aan te bieden en te werken met een spaarpot. Daarnaast is het ook veel gedoe en moet je aan allerlei voorwaarden voldoen voor een vergoeding mocht je onverhoopt (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken. Dat kan anders en daarom heeft Tulpenfonds een Crowdsurance product en onze nieuwe AOV tot Pensioen gelanceerd.

Wat is Crowdsurance?

Crowdsurance is géén verzekering, maar een groep van mensen die ermee instemmen om elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Dit wordt ook wel een schenkkring genoemd. Wanneer iemand binnen de groep arbeidsongeschikt wordt en recht heeft op uitkering, dan beginnen de overige deelnemers binnen de groep met zogenoemde donaties. Dit wordt allemaal automatisch geregeld. Doordat je het met elkaar doet, kunnen we de kosten laag te houden. Dat betekent dat je voor een klein maandbedrag toch goed verzekerd bent tot een maximale uitkeringsduur van 2 jaar. Je kunt kiezen uit meerdere uitkeringsbedragen, zodat het bij jouw situatie past. De bijdrage die je doet verschilt per maand en is op basis van het aantal zieken. Bij de keuze voor €2.000 uitkering is je bijdrage gemiddeld €42. Daarnaast betaal je eenmalige inschrijfkosten van €175 en maandelijks administratiekosten van €10 p/maand.  Daarnaast krijgen deelnemers vanuit MKB Belangen 50% korting op de inschrijfkosten. Wil je meer zekerheid? Kijk dan eens naar onze AOV tot Pensioen, dit is een upgrade bovenop je Crowdsurance.

Wat houdt de AOV tot Pensioen in?

Met de Tulpenfonds AOV tot Pensioen krijg je de mogelijkheid om een volledige dekking tot aan pensioenleeftijd of (aangegeven eindleeftijd) te organiseren. Door een combinatie van onze Crowdsurance en dekking uit een verzekering kunnen we tegen een lage premie toch een vangnet regelen tot aan pensioenleeftijd met een korte eigenrisicoperiode van 6 weken. Je kunt zelf kiezen welk uitkeringsbedrag je wil ontvangen bij uitval, zo past er altijd een vangnet bij jouw situatie. Tevens ontvang je een gratis abonnement op onze Preventiemanager en krijg je het eerste jaar maar liefst 20% korting op je premie. De premie die je betaalt is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

AOV tot Pensioen

Klaar om je vangnet te regelen?

Sluit Crowdsurance af Sluit AOV tot Pensioen af

Wie zijn wij

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van verschillende vangnetten. Dit doen we om een keuze te kunnen bieden. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.

Vragen? We zijn bereikbaar via serviceteam@tulpenfonds.nl of 024 750 40 70