Op ons kun je een beroep doen als je die van jou niet kunt uitoefenen.

Wie zijn wij

Wij zijn onderdeel van Acture Groep. Acture Groep is marktleider in de private uitvoering en verzekering van sociale zekerheid en al meer dan tien jaar actief bij hulp naar herstel aan mensen zonder werkgever. Als zelfstandige wil je je eigen keuzes maken. Aan het roer staan. Wij vinden het dus ook logisch dat je bij ons zelf kunt kiezen welk vangnet er geschikt is voor jou. En dat je dat goed en snel kunt regelen, je stopt je tijd immers liever in je onderneming.  Daarom hebben we onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van drie kant-en-klare oplossingen. Zodat er altijd één bij jouw wensen en persoonlijkheid past.

Alle drie houden ze rekening met uitval, maar ook met het voorkomen ervan. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.

Wat ook de reden is dat je bedrijf stil dreigt te vallen, we geloven dat je altijd in beweging kunt blijven. Dat begint met het kiezen voor jouw persoonlijke vangnet.

Tulpenfonds. Vangnet voor zelfstandigen.

Onze partners

ArdoSZ is net als Tulpenfonds onderdeel van de Acture Groep en heeft met gecertificeerde artsen en arbeidsdeskundigen alles in huis om ziekte op te lossen en te voorkomen.
IptiQ is de verzekeringspartner achter Tulpenfonds en onderdeel van Swiss Re.
Mangopay is de betalingspartner voor de incassering van premies.