Wat past perfect bij jou?

Al 7775 mensen hebben de zelftest gedaan

De meeste mensen met gelijke antwoorden kozen voor een AOV Basis, want:

%

AOV Basis

%

van de mensen met vergelijkbare antwoorden kozen voor een AOV Basis

%

van de mensen met vergelijkbare antwoorden kozen voor Preventiemanager

%

van de mensen met vergelijkbare antwoorden kozen voor Crowdsurance

Pssstt, binnenkort gaat ons nieuwe vangnet live: AOV tot aan pensioen. Geïnteresseerd, klik hier

Vergelijk dit vangnet met onze andere vangnetten

Preventiemanager Crowdsurance AOV
maandelijkse kosten (vast)

Uitleg

SluitVoor de coach en het fonds betaal je €10 administratiekosten per maand. Bij de verzekering betaal je afhankelijk van beroep en leeftijd €50, €100, €150 of €200 premie per maand. De premie en kosten zijn aftrekbaar als IB ondernemer.
10 euro 10 euro 50/100/150/200 euro
maandelijke bijdrage (variabel)

Uitleg

SluitBij het fonds doneer je elke maand een bedrag dat afhankelijk is van het aantal ziekmeldingen en het aantal deelnemers in het fonds. Voorbeeldberekening: Stel er zitten 50 zelfstandigen in de uitkeringsgroep van 1000 euro. 2 mensen worden arbeidsongeschikt De één voor 35% en de ander voor 50%. Hiermee heeft de één recht op €350 en de ander op €500 schenking en moet er die maand dus totaal €850 worden betaald door alle deelnemers. Dit komt neer op een bijdrage per zelfstandige van ongeveer €17. De deelnemers die deels arbeidsongeschikt zijn betalen alleen mee aan de uitkering voor het % dat zij gezond zijn.
geen bijdrage bij uitval deelnemers

(min 0, max 5% gekozen uitkeringsbedrag)

Geen
1-malige kosten Geen 175 euro 50 euro
Maximale uitkering bij uitval

Uitleg

SluitBij het fonds kan je kiezen voor een uitkering van € 1.000, € 1.500, € 2.000, € 2.500 of € 3.000 netto per maand. De verzekering geeft een vaste uitkering van € 1863 bruto per maand op basis van 100% arbeidsongeschikt. Deze laatste uitkering wordt jaarlijks geïndexeerd.
Nvt Keuze uit

  • 1000 euro netto
  • 1.500 euro netto
  • 2.000 euro netto
  • 2.500 euro netto
  • 3.000 euro netto

 

1.863 euro bruto
Duur uitkering bij uitval

Uitleg

Sluit De maximale duur van de uitkering bij het fonds is 2 jaar, bij de verzekering is dit 7 jaar aan aaneengesloten maandelijkse uitkeringen. De eerste 6 weken van de uitkeringstermijn zijn voor eigen rekening. In de praktijk ontvang je dus een uitkering gedurende de maximale duur min de 6 weken.
Nvt 2 jaar 7 jaar
Afsluiten

Uitleg

SluitTulpenfonds regelt haar zaken zoveel mogelijk digitaal en online zodat je jouw zaakjes kan regelen wanneer jij dat wilt. En mocht je een vraag hebben dan staat het Tulpenfonds Serviceteam voor je klaar per chat, telefoon en e-mail.
Direct, online Direct, online Direct, online
Voorwaarden voor acceptatie

Uitleg

SluitHet fonds is voor iedereen toegankelijk die bij start gezond is en niet verwacht de komende 6 maanden uit te vallen. De acceptatie bij de verzekering gaat op basis van jouw leeftijd, beroep en een beoordeling over jouw gezondheid op basis van een gezondheidsverklaring en mogelijk advies van een medisch adviseur.
Geen Gezond zijn Leeftijd, beroep, gezondheidsverklaring
Opzegtermijn

Uitleg

SluitDe coach en de verzekering zijn dagelijks opzegbaar met 1 maand opzegtermijn. Dus als je op 15 juni opzegt, stopt het contract op 15 juli. Bij het fonds stop de deelname aan het einde van de maand volgend op de maand van opzegging. Dus als je op 15 juni opzegt stopt het contact per eind augustus na de incassering van de bijdrage.
Maand Maand Maand
Preventie

Uitleg

SluitDe coach en gezondheidstest zijn gericht op het voorkomen van uitval. Het fonds en de verzekering op het aanvullen van het inkomen bij uitval. Een coach is dus een prima aanvulling op het fonds en verzekering.
Ja Nee Nee
Begeleiding bij uitval

Uitleg

SluitHet Tulpenfonds is onafhankelijk specialist met ruim 10 jaar ervaring in het geven van hulp bij herstel aan mensen zonder werkgever. In deze periode hebben we meer dan 500.000 klanten terug aan het werk geholpen. Voor deelnemers in het fonds en bij de verzekering is persoonlijke begeleiding bij uitval standaard opgenomen in het product. Heb je een coach en wil je naast jouw coach ook andere specialisten spreken? Dan kan dat natuurlijk ook. Hiervoor krijg je vooraf een prijsopgave
Ja, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht Ja, zonder extra kosten Ja, zonder extra kosten
O.b.v. solidariteit

Uitleg

SluitHet zelfstandigenfonds is een collectief van zelfstandigen die elkaar voorzien van inkomen bij uitval. Op basis van solidariteit zorgt het fonds voor één groot vangnet.
Nee Ja Nee
Tabel inklappen -

Over Tulpenfonds

Wij zijn Tulpenfonds en we komen uit de sociale zekerheid. We vinden dat alle zelfstandigen in Nederland een passend vangnet verdienen. Om dit waar te maken hebben wij onze jarenlange ervaring ingezet bij het ontwikkelen van drie vangnetten: een verzekering, een fonds en preventie. Zo heb je een keuze. Want dat is waar jij als zelfstandige voor hebt gekozen, zelf je koers bepalen.

Onze vangnetten houden rekening met uitval, maar ook met het voorkomen ervan. Solide vangnetten die jou ook daadwerkelijk opvangen als dat nodig is. Geen ingewikkelde procedures, maar oplossingen zonder poespas. Zodat je het vandaag gelijk goed kunt regelen.